To producent jadalnych naczyń, które są jednocześnie pyszną przekąską.
Technologia ich tworzenia pozwala na bardzo szerokie zastosowanie.
Bredpaki są wytrzymałe na ciepło i zimno, zatem: można serwować w nich dania płynne;
nadają się do dań głównych, śniadań, lunchów; ich struktura i chrupkość wspaniale uzupełnia menu przystawek, przekąsek, finger foods i deserów, w tym lodów.
Ze względu na ich wygodny kształt, są szczególnie rekomendowane dla street foodu i branży eventowej oraz wszędzie tam, gdzie jest oferta “na wynos". Sprawdzą się również w kawiarniach, bistrach, barach, lodziarniach, restauracjach hotelowych.
Twórcy BreadPack o udziale w programie Mazovian Startup
Skonfrontowałam naszą wizję firmy, która powstała z miłości do natury, z surowym środowiskiem biznesowym. Udział w programie Mazovian Startup uświadomił mi, że poza tworzeniem doskonałego produktu, trzeba wciąż pracować nad relacją z klientami, pytać, badać i być obecnym. Bo biznes, zupełnie jak relacja dwojga ludzi, bez konsekwencji i ciągłej pracy nie przetrwa. I nie można liczyć na szczęście - to bardzo ważna nauka.